In verband met grote drukte is het aantal BUTTONS MET EIGEN ONTWERP dat u kunt bestellen voorlopig gesteld op maximaal 250 stuks. Heeft u een hoger aantal, neem dan svp even contact met ons op. Met excuses voor het ongemak. Met dank voor uw begrip hiervoor.

Gratis verzending

Binnen Nederland & België

Machine/onderdelen voor 14:00 besteld? 

Vandaag verstuurd!

 

Onderdelen en machines

Grote voorraad

Button design

Weergegeven:
Sorteren op:

25mm Buttons met eigen ontwerp

Bestel hier uw zelf ontworpen buttons!Wilt u graag buttons met uw eigen ontwerp, maar schaft u lieve..

€ 1,90

25mm Flatback met eigen ontwerp

Bestel hier uw zelf ontworpen buttons!Wilt u graag Flatback buttons met uw eigen ontwerp, maar ..

€ 1,80

25mm Sleutelhangers met eigen ontwerp

Bestel 25mm sleutelhangers met uw eigen design eenvoudig met de upload- en bestelmodule. Upload uw e..

€ 3,20

38mm Buttons met eigen ontwerp

Wilt u graag buttons met uw eigen ontwerp, maar schaft u liever geen machine aan om ze zelf te maken..

€ 2,00


Ben jij op zoek naar een button met een eigen design? Buttons Maken kan jouw eigen ontwerpen printen op onze diverse soorten buttons. Dit is de ideale optie om als cadeau te geven, of als gadget voor een bedrijfsjubileum of vrijgezellenfeest. Handig voor bijvoorbeeld een promotiecampagne voor jouw bedrijf.

 

Koop buttons met uw eigen ontwerp


Button design en de verschillende soorten buttons

Onze webshop heeft een diverse collectie aan buttons met verschillende ontwerpen. Dit zijn onder andere: standaard buttons, klikbuttons, plastic buttons, flatback buttons en Super-Safe buttons. Ook heeft onze webshop spiegelbuttons. De buttons zijn verkrijgbaar op afmetingen tussen de 25 mm en 75 mm. Naast de button, heeft onze webshop ook andere producten met een uniek design, zoals: sleutelhangers, flesopeners, magneten, medailles en ophanghaken. Al deze verschillende type buttons kunnen worden bedrukt met jouw eigen prints, foto’s of logo’s. Welk button design wil jij? Upload jouw bestanden met een tablet of pc, en kies de gewenste maat button. De minimale bestelhoeveelheid van buttons met een eigen foto is vijf stuks per afbeelding.

Bestel nu jouw originele buttons

Bestel nu buttons met jouw eigen ontwerpen. Deze zijn leuk en origineel voor vrienden en collega’s, of ter promotie van je eigen bedrijf. De verzending is gratis binnen Nederland, België en Duitsland. Heb je nog aanvullende vragen? Bel ons dan op 0365 252 794 of vul ons contactformulier in.